Welkom bij “THE DISPOSABLES BV”

123 bedrukte bestekzakjes is een initatief van THE DISPOSABLES BV, bedrukte bestekzakjes en servetten is een onderdeel van ons totaal programma.

Door de toenemende vraag naar Bestekzakjes met bedrukking hebben wij deze website 123bedruktebestekzakjes opgezet. De site geeft aan de ene kant bedrukte bestekzakjes net de daarbij behoren mogelijkheden. Ook bieden wij bedrukte servetten met bestekvouw die als bestekzakje fungeren.

Door de enorme vraag naar bestekzakjes met logo hebben wij een apart portaal opgezet. Op ons portaal 123bedruktebestekzakjes bieden wij een zeer ruim assortiment met alle verschillende opties voor het bedrukken van bestekzakjes.

Heeft u vragen over de verschillende bestekzakjes of bedrukkingen? Neem dan direct contact met ons op.

Bij ons kunt hoogwaardige full colour bedrukte bestekzakjes verwachten. Met een Gratis drukproef en gratis levering binnen de Benelux maken wij het nog iets makkelijker.

Onze normale levertijd is 2 – 7 weken (afhankelijk per product), maar mocht u spoed hebben kan er tegen een kleine meerprijs ook een spoedlevering in gang gezet worden, in dat geval heeft u de bestekzakjes in kortere tijd bedrukt in huis hebben.

Ook is het soms interessant om een Airlaid Servet met bestekvouw in te zetten. Dit heeft immers dezelfde werking, maar scheelt dat u niet het zakje heeft wat soms weg waait over een terras in de zomer.

Onze kernwaarden

Verantwoordelijkheid

Creativiteit

Kwaliteit