Napkin Sleeves

Bedrukte Napkin sleeves met uw bedrijfslogo voor een unieke uitstraling naar uw klanten en prospects. Een zeer voordelig marketinginstrument.

Zogenoemde bestekzakjesmarketing om iedereen te laten kennismaken met uw bedrijf en of merk. Bedrukte Napkin sleeves zijn een voordelige manier voor het vergroten van de bekendheid van uw bedrijf.

Bedrukte Napkin sleeves zijn Luxe 40cm x 40cm met een full-colour bedrukt wikkel eromheen. De Napkin sleeves herken je aan het mooie hoge kwaliteits servet en de schuine vouw aan de bovenzijde. De Napkin Sleeves kom je tegen waar een normaal bedrukt bestekzakje net niet luxe genoeg is.  Op de wikkel is genoeg ruimte om te communiceren met uw gasten.

Papier : 120 grs./m2 – WFU – FSC Mix credit
Servet : 40 x 40 cm airlaid servet, 50 grs wit
Maat NapkinSleeve : 195 x 70 mm
Doosinhoud : 300 stuks
Dozen per pallet : 72 dozen
Minimale order : 12.000 stuks per ontwerp
Bedrukking : Full-color

 

Verzending : Alle tarieven zijn inclusief een Franco levering binnen Nederland en België. Tenzij minder dan 600 euro, 35 euro verzendbijdrage
Betaaltermijn : 30 dagen na factuurdatum (tenzij anders overeengekomen)
Levertijd : 6 – 8 weken na goedkeuring drukproef
Tarieven: : Ex. Btw

 

Belangrijke informatie:
123bedruktebestekzakjes.nl laat de bestekzakjes bedrukken met een van de beste drukmethodes beschikbaar. Wij behouden ons voor dat er kleurafwijkingen kunnen voorkomen op de bestekzakjes conform een regulier commercieel drukproces. Daarnaast hanteren wij een onder-overlevering van 10%. Daadwerkelijk aantal wordt gefactureerd.

 

Hulp nodig? Stuur ons een email

Heeft u meer vragen dan kunt u ons altijd een email sturen naar info@123bedruktebestekzakjes.nl of neem contact op met telefoonnummer 085-489 8442

022032051 041