BEDRUKTE BESTEKZAKJES

Bedrukte bestekzakjes was niet eerder zo makkelijk als bij 123bedruktebestekzakjes.nl, wij streven ernaar het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij bieden 6 verschillende soorten bestekzakjes. Van een daadwerkelijk bedrukt bestekzakje tot een luxe servet met een Full-colour bedrukt wikkel/ sleeve. Wij bieden in dat verlengde een budget product als bestekzakje standaard tot de Gastro Sleeve met een 40cm x 40cm airlaid servet.

Wij bieden onze bedrukte bestekzakjes aan met een gratis levering binnen Nederland en en België, ook hanteren wij geen opmaakkosten en hebben wij geen cliché kosten. De tarieven die op onze website staan zijn All-in ex btw. Ofwel u komt niet voor verassingen te staan. 

Bedrukte bestekzakjes zijn een mooie manier om te communiceren met uw gasten. Zo kunt u natuurlijk andere onderdelen van uw bedrijf promoten op het bestekzakje. Denk hierbij aan groepsarrangementen, Workshops, bedrijfsuitjes, Feesten en Partijen, etc. Het bestekzakje leent zich ideaal om met uw gast in contact te blijven over allerlei zaken.

Het meeste verkochte bestekzakje is het bestekzakje standaard. Door zijn eenvoud, kwaliteit en voordelige prijsstelling het meest verkocht.

Papier : 120 grs / m2 – WFU – FSC Mix credit
Servet : 33 x33 cm, 2 laags, beschikbaar in 19 verschillende kleuren
Maat bestekzakje : 200 x 85 mm
Doosinhoud: : 520 stuks
Dozen per pallet : 48 dozen
Minimum order : 3.120 stuks per design
Bedrukking : Full-color

Deze tarieven zijn All-in: ofwel inclusief plaat en voorbereidingskosten, ex btw
De volgende kleuren servetten zijn beschikbaar voor in het bestekzakje

Verzending : Alle tarieven zijn inclusief een Franco levering binnen Nederland en België. Tenzij minder dan 600 euro, 35 euro verzendbijdrage
Betaaltermijn : 30 dagen na factuurdatum (tenzij anders overeengekomen)
Levertijd : 5 – 6 weken na goedkeuring drukproef
Tarieven : Ex. Btw

Belangrijke informatie:
123bedruktebestekzakjes.nl laat de bestekzakjes bedrukken met een van de beste drukmethodes beschikbaar. Wij behouden ons voor dat er kleurafwijkingen kunnen voorkomen op de bestekzakjes conform een regulier commercieel drukproces. Daarnaast hanteren wij een onder-overlevering van 10%. Daadwerkelijk aantal wordt gefactureerd.